Kérlek like-olj minket a facebookon! :)

"SZERENCSÉSEBB LETT VOLNA NEM TÓTH CSABA BŰVKÖRÉBE KERÜLNI" "HALDOKLOM."

"KEDVES SZENDI GÁBOR ÉS KEDVES KLUBTÁRSAK!
KÖSZÖNÖM AZ ÍRÁSODAT ÉS AZT HOGY FOGLALKOZOL VELEM. SAJNOS A DOLOG KISSÉ ELKÉSETT, DE MA MÁR LÁTOM, HOGY SZERENCSÉSEBB LETT VOLNA NEM TÓTH CSABA BŰVKÖRÉBE KERÜLNI.
MÁR TÚL SÚLYOS ÁLLAPOTBAN VAGYOK AHHOZ, HOGY VISSZAFORDÍTHATÓK LEGYENEK A KÁROS PALEO-KETOGÉN (legalább is Tóth Csaba így nevezi a fehérjediétáját - a szerk.) FOLYAMATOK.
HALDOKLOM.
DE ÉN ADOM A NEVEMET EHHEZ A VÉLEMÉNYEMHEZ. REMÉLEM,HOGY LESZ AKI OKUL BELŐLE ÉS IDEJÉBEN OTTHAGYJA A HAMIS PRÓFÉTÁT ÉS TANAIT.
*
Mindenki másnak is köszönöm a sok együtt érző és kedves sorokat, és remélem ők is és akik olvassák is, olyan utat választanak, ami a valódi gyógyulásukhoz vezet.
Még egyszer köszönöm Gábor,
Tisztelettel üdvözöllek:
Roóz PÉter"

2 megjegyzés:

  1. Az én testvéremnek jelenleg a temetésére várunk, ami 2016. Január elején lesz. Dr. Tóth Csaba 3 év alatt juttatta ilyen állapotba. Súlyos cukorbetegként napi 4-szer szúrta magát inzulin miatt. Dr. Tóth Csaba javaslatára fokozatosan elhagyta az inzulint, és hónapokig húst és zsírt evett az orvos javaslatára. Mivel megindult nála a fogyás, ezért mindent elhitt neki. A családunkban levő belgyógyász orvos hiába figyelmeztette, hogy ez rövidesen halálhoz fog vezetni, a testvérem sajnos a szélhámos dr. Tóth Csabának hitt.😯
    Az 1. aggasztó jelek 2 év keton diéta után jelentkeztek.😟
    A tünetek szerint a tüdőben víz gyült fel, ami egy belgyógyász orvos szerint a cukorbaj legsújosabb szövődménye, ami után szívérkoszorú elzáródás jelentkezett. A tesóm életét éppen csak sikerült megmenteni. Könyörögtem neki, hogy hagyja abba a ketonozást, de nem hallgatott rám. A következő gond 2015 szeptemberében jött. A tesóm lábujjai közt nem gyógyult egy seb. Érfestés alatt agyvérzést kapott, néhány nap múlva elzáródott a nyaki ere és megnémult, majd a jobb oldalára lebénult. Rövid vegetálás után a bal lábát térdig levágták érszűkület miatt. 2 nap múlva kómába esett, leállt a veséje, lélegeztető gépre került és magas láza lett. 3 hét öntudatlanság után meghalt.😣
    És mit mondott erre dr. Tóth Csaba? "Ha nem így étkezett volna, akkor már rég nem élne." Üzenem minden keton diétásnak: gondolja meg jól, akar-e egy szélhámos kísérleti nyula lenni? Ennek az embernek már rég életfogytiglani börtönt kellett volna adni!!!

    Oláhné Sz. Tünde

    VálaszTörlés
  2. Mint teljesen kívülálló és semmilyen paleo étrendet nem követő mondom, hogy ez döbbenet, döbbenet.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!
Ha tapasztalatod van Tóth Csabával kapcsolatban, és szeretnéd, hogy megjelenjen, szólj hozzá itt, akár névtelenül:)