Kérlek like-olj minket a facebookon! :)

Két hónapiog bírtam



"Én két hónapig bírtam.

Amikor a leleteimet elküldtem a dokinak válaszra sem méltatott. Kifizettem a sok pénzt, számlát nem kaptam természetesen. Az addigi javuló eredményeim a tanácsai miatt romlottak,

két hónap után, amikor befejeztem a hús, zsír tojás kúrát, javulok. Azóta is."

4 megjegyzés:

  1. Hálával tartozik az egész család dr. Tóth Csabának! Évtizedes problémák szűntek meg - hasi puffadás, pajzsmirigy probléma, kórós elhízás, magas vérnyomás.. stb- útmutatása alapján. Mindig segítőkész, korrekt volt. Minden orvosnál vannak "mellényúlások", s ha csak ennyi lenne mint amit itt írtok, akkor az nem is olyan nagyon rossz arány! Betegségeink gyógyítandó, egy csomó paraszolvencia, magánorvos, fogyi-bogyi, gyógyszer került megfizetésre,cserébe sok várakozás, utálatos hangnem, amiben részünk volt. Azokról az orvosokról még sincs ilyen lap... Elgondolkodtató! Lehet, hogy valami érdek vagy érdek-ellentét a motiváció, amikor ezt a gyűjteményt összehoztátok? Természetes, hogy egy negatív élmény is sok és méltányolható a sérelmet szenvedett fél indulata! Ilyen alapon azonban az egész orvosi kart pellengérre lehetne állítani, mert vélhető, hogy mindenkiről lehetne egy jó kis gyűjteményt némi igyekezet árán összeszedni! Engem az érdekelne, hogy mi az az indulat, ami az oldal tulajdonosát motiválta egy kompetens, a módszert magán alkalmazó orvossal szemben? Kiemelkedő lehetett a motiváció vagy érdek, hogy nem a saját nevén vagy tevékenység néven fut az oldal, ahhoz is a lejáratni szánt orvos neve került!
    Annyi gyűlölet érződik, hogy az előbb-utóbb kórós egészségi állapotot fog előidézni, mivel a lélek mérge a testre is kihat! Talán egy pszichológus segíthetne ebben. Egyebekben kíváncsian fogom figyelni, hogy a megjegyzésem meddig lesz látható... Üdv. Egy elégedett, gyógyult beteg

    VálaszTörlés
  2. Pozitív vélemények is jöhetnek, csak eddig nem jöttek. A magáé az első :) ki is teszem, köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Pozitív vélemények is jöhetnek, csak eddig nem jöttek. A magáé az első :) ki is teszem, köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy jó hírű, törvényes és akkreditált hitelező. Mindenféle kölcsönt nagyon gyors és egyszerű módon adunk ki, személyi hitel, autóhitel, házi hitel, diákhitel, üzleti hitel, feltalálói hitel, adósságkonszolidáció. stb.

    Jóváhagyott egy üzleti vagy személyes hitelek ma, és kaphat pénzeszközöket ugyanazon a héten az alkalmazás. Ezeket a személyes hiteleket jóvá lehet hagyni, függetlenül a hiteltől, és rengeteg boldog ügyfelet használhat a követelés biztonsági mentéséhez. De nem csak a szükséges személyi kölcsönt kapod; kapsz a legolcsóbbat. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk, hogy a legkisebb arány az összes fedezetlen juttatású hitel esetében.

    Arra törekszünk, hogy pozitív tartós benyomást tegyünk az ügyfeleim elvárásainak túllépésével mindent, amit csinálok. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük Önt, miközben a legmagasabb színvonalú szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs társadalombiztosítás Szükséges szám és nincs szükség hitelellenőrzésre, 100% garantált. Kérjük, azonnal vegye fel a kapcsolatot az alábbi részletekkel, ha egy kölcsön iránt érdeklődik, és csalásoktól mentes.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / WhatsApp: +16626183756
    Weboldal: https://progresivefunding.wordpress.com


    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!
Ha tapasztalatod van Tóth Csabával kapcsolatban, és szeretnéd, hogy megjelenjen, szólj hozzá itt, akár névtelenül:)